Drama Bicara Cinta Episod Terbaru

Drama Bicara Cinta

Saksikan drama adaptasi dari novel karya Missa J bertajul Bicara Cinta yang akan ditayangkan pada 2 April ini di slot Samarinda TV3.

Bersiaran selama 16 episod pada setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10 malam. Terbitan Primeworks Studios dan diarahkan oleh Along Kamaludin.

Para Pelakon

Emma Maembong, Adi Putra, Azrel Ismail, Balkisyh Semundur Khan, Syed Aiman, Beego, Khalida Balqis, Eizlan Yusof, Khaty Azian

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15

Sinopsis Drama Bicara Cinta

Kisah Anis Sofea yang kehilangan kedua ibu bapanya dalam satu kemalangan jalan raya. Penjaganya, Tok Ali dan Nenek Humairah, memujuk Anis untuk berkahwin dengan Adee kerana ingin memastikan kehidupan Anis terjaga.

Awalnya, sukar untuk Anis dan Adee hidup bersama apatah lagi dengan perbezaan umur hampir 20 tahun di antara mereka. Namun, bibit cinta dan kasih sayang mula dirasai.

Pada suatu hari, Adee tidak pulang dari hutan. Anis sekali lagi diuji dengan kehilangan orang tersayang. Biapun sukar untuk berdepan dugaan yang dihadapi, Anis harus tabah kerana kini dia perlu memikirkan masa depan anak mereka, Hanim.

Gambar Pelakon


Drama Bicara Cinta

Comments